petek, 26. marec 2010

BledTudi tokrat naš biser predstavljam nekoliko drugače. Fotografija je sicer podobna moji zadnji objavi istega motiva, le da je fotografirana iz sosednjega hriba.

9 komentarjev:

Samo T. pravi ...

To pa je bil sprehod!

Še ena krasna fotka.

LP
Samo T.

Lucis Ferre pravi ...

Zdaj ko vidim obe mislim, da je ta druga boljša. Otok&cerkev sta bolj izolirana. V prejšnji se je turn cerkve dotikal odseva gradu v vodi.
Mojstrsko, ki kej kva. :)
LP
Lucis

Kreg pravi ...

Včasih se splača veliko pešačit za dobro fotografijo in to si nam sedaj dokazal.
Res super fotka :)

lp gregor

Marjan Detoni pravi ...

Slikano z osojnice domnevam?
Lepo, bi se pridružil Lucisevomu
komentarju.
LP Marjan

IggyPhoto pravi ...

Hvala fantje za obisk in mnenja. Tudi meni se zdi ta fotka za odtenek bolj skladna, žal pa nima tako teatralnega neba, kot prejšnja ;-)
Marjan, prejšnja je bila fotografirana z Male Osojnice, tale pa je bila posneta iz Ojstrice.
Lep pozdrav vsem skupaj, Igor

Snezana pravi ...

Hej, tole je pa že tumač »kičasto«! :) Se strinjam, tale je tudi meni bolj všeč – za prejšnjo se mi je zdelo da boljše pozicije pač ne moreš imet tam gor ampak spet si presenetil in by the way skočil še na drug hrib, res si faca! Vse za dobro/še boljšo fotko!
Teatralno nebo sicer ne bi bilo odveč ampak ga niti ne pogrešam, temu primerno si ga pač malo manj prikazal. Za moj okus rahlo osvetljeni vrhovi dovolj zapolnjujejo zgornji del; ostalo = čudovito!
LPS

咪叩~ pravi ...

倉儲設備 ,油飯 ,麻糬 ,團購美食 ,彌月禮盒 ,新竹餐廳 ,下午茶 ,特色餐廳 ,景觀餐廳 ,親子餐廳,巴里島,泰國,埃及,印度,京都,歐洲,義大利,英國,美國,搜尋行銷,搜尋行銷

咪叩~ pravi ...

美容丙級 ,美容師 ,美容時尚 ,美容補習班 ,新娘祕書 ,新娘祕書教學 ,整體造型 ,巴里島,香港自由行,香港旅遊,峇里島,澳門自由行,室內設計 ,室內設計公司 ,室內裝潢設計 ,裝潢 ,裝潢設計 ,堆高機,plastic packaging,beauty care packaging,colour box printing,prinring supplier,printing manufacturer,color prinring,colour box,color printing,printing service,color printing,

咪叩~ pravi ...

handheld scanner,laser scanner,室內設計 ,裝潢 ,宜蘭招待所 ,宜蘭場地,宜蘭獨棟,宜蘭住宿,宜蘭Villa,清潔公司 ,結婚金飾 ,鑽石 ,鑽戒 ,GIA ,鑽石戒指 ,指甲彩繪 ,美甲教學 ,美容乙級,印刷会社,化粧品パッケジ,化粧品箱,カートン印刷,シルク印刷,ポスター印刷,パッケージ製造業者,ボックス製造会社,印刷業者,カラープリント